Automatisering

Food Automatisering
Automatisering speelt een kritische rol door de gehele voedselketen. Zonder betrouwbare automatisering voldoet een voedingsmiddelenbedrijf bijvoorbeeld niet aan de strenge eisen rondom voedselveiligheid en traceability. Daarnaast speelt automatisering een doorslaggevende rol bij zowel de kwaliteit als bij het te behalen rendement: van de inkoop en kantooromgeving, het personeel en de productie tot en met de expeditie: de automatisering moet gebruiksvriendelijk zijn, zodat medewerkers er makkelijk mee kunnen werken en u snel inzicht krijgt in de processen. Zo kunt u tijdig bijsturen en gefundeerde beslissingen nemen.

FOBIS® en FOPRO®gemaakt door specialisten voor specialisten
RBK is meer dan 40 jaar actief in de automatisering van de voedings- en genotmiddelenbranche. De toepassingen in FOBIS® en FOPRO® staan daardoor dicht bij de dagelijkse praktijk. Dankzij de modulestructuur kunt u eenvoudig en snel starten en stap voor stap groeien naar een complete controle op uw processen. Vraag vrijblijvend een demonstratie aan. Wij komen graag naar u toe!

FOBIS® is al jarenlang hét automatiseringssysteem voor de voedingsmiddelenindustrie. Met vele branche specifieke functionaliteiten en de uitermate flexibele opzet van de software, biedt FOBIS® voor elke organisatie een standaard oplossing. FOBIS® integreert de productie- en de administratieve processen binnen één systeem. Zo heeft u altijd realtime inzicht in zowel de voortgang, als de uitvoering van uw bedrijfsprocessen.

FOPRO® is een praktische SCADA/PLC oplossing en is in te zetten in drie gebieden. Koel-, Proces- en Transportbesturing. Voor elk van deze gebieden hebben wij unieke oplossingen bedacht. Buiten een goede besturing wilt u ook snel en eenvoudig kunnen monitoren hoe deze processen lopen en waar u winst kunt behalen. Daarvoor hebben wij FOPRO® Realtime monitoring ontworpen. FOPRO® is naadloos te integreren binnen de FOBIS® ERP software.

Meer weten over onze automatiseringsoplossingen?

Neem contact met ons op

Laatste nieuws