Structureel uw planning halen?

RBK geeft inzicht in uw bottlenecks en komt met oplossingen

Uitbreiden productie?

Wij ontzorgen u

Duurzamer produceren in het huidige pand?

Wij hebben de oplossing

Efficiënter produceren door slimme inzet van automatisering

Onze medewerkers beschikken over brede vakkennis

Produceren tegen een zo laag mogelijke kostprijs?

Wij richten uw bedrijf in op de meest efficiënte manier

Interne transportkosten verlagen?

RBK komt met een passende logistieke oplossing

Tot 35% besparen op energie!

Wij hebben het bewijs dat het kan

Een nieuwe fabriek bouwen?

Wij helpen u tegen de laagste kostprijs te kunnen produceren

Slider

Over ons

RBK Group is dé partner op het gebied van bouw en verbouwingen, milieuvraagstukken en automatisering voor de foodindustrie. Wij hebben ons ten doel gesteld om bedrijven in de food te voorzien van de beste oplossingen voor het behalen van een hoger rendement en betere beheersbaarheid. De oplossingen die we bieden, zijn ondergebracht in twee business units: Food Projects en Food Automatisering.

Wij hebben ruim 40 jaar expertise in de foodindustrie en kennen als geen ander de markt waarin u opereert. Wij begrijpen dat de concurrentie sterk is, weten dat prijzen continu onder druk staan. We kennen de veranderende wet- en regelgeving en weten dat innovaties het verschil kunnen maken.

Wij zorgen ervoor dat u het verschil maak ten opzichte van uw concurrenten. Dat is waar het ons om gaat. Met meer dan 60 ervaren, enthousiaste medewerkers die de taal van de branche spreken, voert RBK, samen met haar klanten, op projectmatige wijze innovatieve optimalisaties door. Zo maken we foodbedrijven klaar voor de toekomst.

Vanuit Food Projects kunnen wij u helpen bij uw nieuwbouw en verbouw plannen. Wij hebben diverse projecten in binnen- en buitenland gerealiseerd voor onze klanten waarbij wij er altijd voor hebben gezorgd dat het verschil werd gemaakt. In kosten en in de oplossing!

Met Food Automatisering hebben wij reeds meer dan 100 bedrijven voorzien van onze innovatieve software en hardware oplossingen. Altijd met als doel de kosten te verlagen en het inzicht te verhogen!

Meer weten over de RBK Group?

Neem contact met ons op

Laatste nieuws