RBK Group, bureau voor voedingsmiddelenbedrijven

Onder het motto: het verbeteren van de concurrentiepositie van onze klanten ontwerpt en bouwt de RBK Group ondernemingen en automatiseert productie- en bedrijfsprocessen.

Uw wens

Uw bedrijf is voortdurend in beweging, omdat de markt daarom vraagt. Met het oog op de toekomst wilt u verbeteren, innoveren of een andere weg in slaan. U wilt flexibeler zijn en produceren tegen een zo laag mogelijke kostprijs. Eigenlijk kunnen we kortweg zeggen dat u de perfecte schakel wilt zijn tussen grondstof en afzetmarkt: snel, flexibel en competitief.

Onze uitdaging

Wij richten uw bedrijf in op de meest efficiënte manier, zodat u uw producten tegen de laagste kostprijs kunt produceren. Daarbij houden we rekening met de verschillende stromen binnen uw bedrijfsvoering: logistiek, automatisering en organisatie, en de invloed die zij op elkaar hebben. De verbeterslag wordt gemaakt op basis van een analyse van uw markten en producten, uw specifieke capaciteiten, efficiency en energieverbruik.

Uw oplossing

De RBK Group is dé ervaren allround specialist in de voedingsmiddelenindustrie, die uw verbeter- of vernieuwingsslag uitvoert en coördineert. De verschillende specialisaties onder één dak worden integraal ingezet om uw doel te bereiken. Altijd met een oog op de toekomst: voor volumegroei en productdifferentiatie. De inzet van de vier kerncompetenties, die gebundeld zijn in de RBK Group, leveren zodoende een doordachte en doeltreffende oplossing op.

AfbeeldingenKerncompetenties