Investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling bij RBK Group

Bij de RBK Group geloven we dat succes niet alleen voortkomt uit het leveren van innovatieve software-oplossingen, bouw- en verbouwdiensten en milieuadvies, maar ook uit voortdurende investeringen in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Onlangs hebben twee van onze toegewijde teamleden, Maurice en Gerrit Jan met succes hun opleiding afgerond.

De RBK Group is toegewijd aan het bieden van een stimulerende omgeving waarin medewerkers hun vaardigheden kunnen verbeteren en hun carrièrepad kunnen ontwikkelen. Of het nu gaat om het behalen van diploma’s, het bijwonen van trainingen, of het deelnemen aan interne ontwikkelingsprogramma’s, wij moedigen voortdurend groei aan.

Maurice’s Succesverhaal

Maurice, onze gewaardeerde ICT-consultant, heeft met toewijding en vastberadenheid zijn HBO-opleiding in Business IT & Management voltooid naast zijn fulltimebaan bij RBK. Zijn doorzettingsvermogen en passie voor het vak hebben geleid tot zijn ontwikkeling als specialist op het snijvlak tussen business en IT. Zijn vermogen om diepgaande kennis van IT-oplossingen te koppelen aan bedrijfsprocessen en zijn bijdrage aan het verbeteren van ons change managementproces rondom softwarewijzigingen in FOBIS®, benadrukken de waarde die we hechten aan interne groei en innovatie.

Met zijn recent behaalde diploma heeft Maurice zijn vermogen om als brug tussen IT en business te fungeren verder versterkt. Hij verbetert communicatie en samenwerking tussen afdelingen, optimaliseert bedrijfsprocessen, leidt IT-projecten en selecteert passende softwareoplossingen. Zijn deskundigheid draagt aantoonbaar bij aan efficiëntie, kostenbesparingen en verbeterde prestaties, waardoor zijn rol als cruciale schakel binnen ons team en organisatie nog duidelijker naar voren komt.

Gerrit Jan’s Prestatie

Onze collega Gerrit Jan Goris heeft zich onderscheiden door in iets meer dan 2 jaar tijd zowel de Post HBO-opleiding Milieugeluid als de Post HBO opleiding Luchtverontreiniging, luchtkwaliteit en (stikstof)depositie af te ronden. Met het succesvol afronden van deze opleidingen is de kennis binnen RBK op het gebied van geluid, trillingen, luchtverontreiniging, luchtkwaliteit en (stikstof)depositie verder uitgebreid. RBK Milieu Advies beschikt nu over 3 adviseurs die zowel de opleiding Milieugeluid als Luchtverontreiniging, luchtkwaliteit en depositie hebben afgerond.

Dit betekent dat u bij RBK terecht kunt voor zowel geluid (akoestiek), luchtkwaliteit (incl. stikstofdepositie), als vraagstukken op het gebied van afvalwater(zuivering). Of het nu gaat om haalbaarheidsstudies, technisch ontwerp, begeleiding van bedrijfsvoering of wet- en regelgeving, RBK kan u in elke fase van het project bijstaan!

 

Bij RBK staan wij altijd open voor getalenteerde individuen die willen bijdragen aan ons groeiende team. Bekijk onze vacatures en ontdek hoe je jezelf kunt ontwikkelen binnen een stimulerende en ondersteunende werkomgeving. Dus, als jij ook jouw potentieel wilt ontwikkelen en deel wilt uitmaken van een team dat groei en innovatie waardeert, solliciteer dan vandaag nog bij de RBK Group.

Solliciteren

Sollicitatie formulier

Vul hieronder je gegevens in, upload je CV en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hidden
Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.