RBK Group op klantbezoek bij Vivera

Bij de RBK Group staat het hoog op de agenda dat al onze medewerkers niet alleen begrijpen, maar ook persoonlijk ervaren hoe ons werk er in de praktijk uitziet.

De implementatie van FOBIS® in de praktijk bij Vivera

Als toonaangevende speler in de voedingsindustrie en softwareontwikkeling zijn we constant bezig met het vernieuwen van onze producten en diensten, waaronder onze geavanceerde FOBIS®-software. Hiermee voldoen we aan de dynamische eisen van de markt en voorzien we onze klanten van de beste oplossingen.  Toch had nog niet elk teamlid de kans gehad om onze software in actie te zien. Daarom opende onze gewaardeerde klant Vivera op vrijdag 23 februari haar deuren.

Vijf van onze medewerkers kregen de kans om een kijkje te nemen bij de producent van vleesvervangers. Dit bood hun niet alleen inzicht in de processen van het bedrijf, maar stelde hen ook in staat om hands-on te ervaren hoe onze systemen daadwerkelijk worden toegepast in de praktijk. Vivera toonde zich buitengewoon gastvrij en verschafte waardevolle inzichten in hun productieprocessen en toekomstplannen tijdens deze bijzondere ervaring. Wat dit bezoek extra bijzonder maakte, was de mogelijkheid om van A tot Z het volledige productieproces van Vivera te aanschouwen. We hebben gezien hoe Vivera de basis van haar vleesvervangers mengt, snijdt, bakt, verpakt en inlaadt. Het hele productieproces wordt mede mogelijk gemaakt door onze FOBIS®-software.

Al sinds 1999 is RBK trotse leverancier  van software bij Vivera

 

Vivera, bekend om haar kwalitatieve en innovatieve assortiment vleesvervangers, is al sinds 1999 een gewaardeerde klant van RBK. Onze FOBIS®-software is een integraal onderdeel geworden van hun operationele processen. Deze langdurige samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en nauwe samenwerking en we zijn trots op de bijdrage die we leveren aan het grote succes van Vivera.

Onze systemen zijn cruciaal voor de bedrijfsvoering van Vivera. Deze samenwerking biedt ons de unieke kans om verder te gaan dan de traditionele leveranciersrol. Wij zijn toegewijd om actief bij te dragen aan het succes van Vivera, waarbij we onze relatie koesteren als partners in hun groei.

We willen onze waardering uitspreken voor de gastvrijheid van Vivera en met name Remco Oogink. Namens het RBK-team willen ook Lize, Janet, Wouter, Hai Feng en Guido, Remco en Vivera bedanken voor de waardevolle middag en de inzichten die ze hebben opgedaan:

‘’Het was bijzonder en heel leerzaam om te zien hoe RBK een tastbare bijdrage levert aan de dynamiek van Vivera’’.

We doen het samen.