Hardware

Aan de hardware binnen de voedingsmiddelenindustrie worden strenge eisen gesteld. Apparatuur moet tegen een stootje kunnen en goed te reinigen zijn vanuit het oogpunt van voedselveiligheid etc. Machines moet goed blijven functioneren ondanks de extreme  omstandigheden: productieruimtes zijn vaak nat, heel warm of extreem koud. Dit vraagt om een specialistische visie.

RBK levert en adviseert sinds jaar en dag hardware en systeemsoftware aan de voedingsmiddelenindustrie. Door ons brede werkterrein en jarenlang opgebouwde kennis en ervaring in de markt, weten we waar de specifieke behoeftes liggen en kennen we de eisen waaraan systemen moeten voldoen. Wij kunnen complete ICT-infrastructuren voor u ontwerpen, leveren en beheren.

Productie hardware
Voor de productieomgeving leveren wij diverse hardware producten zoals weegschalen van 1kg tot 3000kg, touchscreen terminals (IP66 en IP69), PLC’s, RFID tags en scanners, barcode scanners (1D, 2D en databar) en diverse formaat labelprinters, maar ook bijvoorbeeld heftruckterminals. Alle producten zijn specifiek geschikt voor koude en natte omgevingen en kunnen tegen een stootje.

Netwerk hardware
Voor kantooromgevingen leveren wij een divers scala aan netwerkapparatuur, servers, hard- en systeemsoftware, desktop computers, switchen, diverse soorten printers en andere randapparatuur. Wij zijn een Microsoft Solution Partner en onze mensen zijn in het bezit van Microsoft MSSA cerificaten.

Meer weten over onze hardware oplossingen?

Neem contact met ons op

Laatste nieuws