Structureel uw planning halen?

RBK geeft inzicht in uw bottlenecks en komt met oplossingen

Uitbreiden productie?

Wij ontzorgen u

Duurzamer produceren in het huidige pand?

Wij hebben de oplossing

Efficiënter produceren door slimme inzet van automatisering

Onze medewerkers beschikken over brede vakkennis

Produceren tegen een zo laag mogelijke kostprijs?

Wij richten uw bedrijf in op de meest efficiënte manier

Interne transportkosten verlagen?

RBK komt met een passende logistieke oplossing

Tot 35% besparen op energie!

Wij hebben het bewijs dat het kan

Een nieuwe fabriek bouwen?

Wij helpen u tegen de laagste kostprijs te kunnen produceren

Slider

Hardware

Aan de hardware binnen de voedingsmiddelenindustrie worden strenge eisen gesteld. Apparatuur moet tegen een stootje kunnen en goed te reinigen zijn vanuit het oogpunt van voedselveiligheid etc. Machines moet goed blijven functioneren ondanks de extreme  omstandigheden: productieruimtes zijn vaak nat, heel warm of extreem koud. Dit vraagt om een specialistische visie.

RBK levert en adviseert sinds jaar en dag hardware en systeemsoftware aan de voedingsmiddelenindustrie. Door ons brede werkterrein en jarenlang opgebouwde kennis en ervaring in de markt, weten we waar de specifieke behoeftes liggen en kennen we de eisen waaraan systemen moeten voldoen. Wij kunnen complete ICT-infrastructuren voor u ontwerpen, leveren en beheren.

Productie hardware
Voor de productieomgeving leveren wij diverse hardware producten zoals weegschalen van 1kg tot 3000kg, touchscreen terminals (IP66 en IP69), PLC’s, RFID tags en scanners, barcode scanners (1D, 2D en databar) en diverse formaat labelprinters, maar ook bijvoorbeeld heftruckterminals. Alle producten zijn specifiek geschikt voor koude en natte omgevingen en kunnen tegen een stootje.

Netwerk hardware
Voor kantooromgevingen leveren wij een divers scala aan netwerkapparatuur, servers, hard- en systeemsoftware, desktop computers, switchen, diverse soorten printers en andere randapparatuur. Wij zijn een Microsoft Solution Partner en onze mensen zijn in het bezit van Microsoft MSSA cerificaten.

Meer weten over onze hardware oplossingen?

Neem contact met ons op

Laatste nieuws