FOBIS® WMS

De foodsector kent grote uitdagingen: er worden hoge eisen gesteld aan producten en de bijbehorende informatie. Uw klanten vinden korte leadtimes vanzelfsprekend. Uw assortiment wordt omvangrijker, de verscheidenheid aan presentatievormen groter.
Fouten kunt en wilt u zich niet permitteren, het tempo ligt hoger. Voorraad zo laag mogelijk houden, zowel van uw gereed product als van uw grond- en hulpstoffen.

Wilt u op elk moment van de dag actueel en betrouwbaar inzicht hebben in uw voorraden, van zowel uw grondstoffen, halffabricaten als eindproducten? Alles weten over ontvangst, in- en uitslag, orderpick en distributie? Kies dan voor FOBIS® WMS. Hiermee kunt u besparen op uw voorraadkosten en grijpt u toch nooit mis!

FOBIS® WMS is een systeem voor voorraadbeheer en orderpick:

Voordelen/functionaliteiten:

  • Inzicht in de voorraad: op elk moment van de dag een actueel beeld van uw voorraad grond- en hulpstoffen en de producten die klaar staan voor uw klant, compleet met THT en palletinformatie. Dit voorkomt verlies door het verlopen van THT. Ook maakt het een optimaal voorraadniveau mogelijk
  • Orderpicksysteem gebaseerd op het FEFO-principe. Altijd het juiste product bij de juiste klant
  • Integrale kwaliteitsregistraties
  • Geborgde tracking en tracing
  • Duidelijke rapportage waar wat staat
  • Etikettering die vrij definieerbaar is, maar vanzelfsprekend ook de SSCC bevat
  • Diverse eenvoudige applicaties voor scanning

Uit ervaring weten we dat optimalisatie uw constante drijfveer is. Daarom biedt FOBIS® WMS ook managementinformatie aan over bijvoorbeeld de omloopsnelheid van de voorraad, de effectiviteit van het picken en verladen en over de mogelijkheden om looproutes te optimaliseren. Ook managementinformatie over de kwaliteit van aanleveren door uw leveranciers zijn bepalend voor de efficiëntie van bijvoorbeeld uw productieproces.

Wij laten graag live in onze demoruimte zien wat FOBIS® WMS kan. Zet een stap voorwaarts en verhoog uw concurrentiepositie.

Meer weten over FOBIS® WMS?

Neem contact met ons op