De RBK Group: ervaring komt met de jaren

HistorieAl sinds de oprichting in 1979 is de RBK Group actief in de voedingsmiddelenindustrie. Speerpunt was van meet af aan om vraagstukken zo breed mogelijk te beschouwen. Daardoor kunnen optimale resultaten behaald worden op het gebied van productkwaliteit, efficiency en energieverbruik.

In eerste instantie zeer actief in de visbranche, zorgden de projecten in de vleessector voor explosieve groei. De opgedane kennis en ervaring bleken ook goed toepasbaar in de AGF-sector. De uitbreiding naar deze branche leverde de RBK Group de klandizie op van grote namen. Door de groeiende vraag naar voorbewerkte eindproducten, heeft de RBK Group zich ontwikkeld tot specialist voor bedrijven die consumenteneenheden voorverpakken.

Tegenwoordig staat de RBK Group bekend als pro-actief expertise- en innovatiecentrum voor de foodsector. Hoewel de oorsprong op Nederlandse bodem ligt, onderbouwt een uitgebreid portfolio niet alleen de nationale, maar tegenwoordig ook de internationale autoriteit op het gebied van ontwerp, bouw en automatisering van voedingsmiddelenbedrijven. RBK Group is onder andere actief in Duitsland, Roemenië, Rusland, Oekraïne, Kroatië, Koeweit en Turkije.