Dutch Convenience Meat kiest voor FOBIS® software!

Dat FOBIS® niet alleen geschikt is voor grote bedrijven blijkt maar weer eens uit het feit dat Dutch Convenience Meat ook heeft gekozen voor de zeer gebruiksvriendelijke ERP oplossing van de RBK Group. Na een gedegen selectietraject was al snel duidelijk dat de FOBIS® software het beste past bij de wensen van Dutch Convenience Meat. De moderne uitstraling, gebruiksvriendelijke invoerschermen, overzichtelijke tracering en korte implementatie tijd gaven al direct de doorslag bij de keuze voor de RBK Group.

DUTCH CONVENIENCE MEAT HEEFT EEN RIJKE HISTORIE
De ontstaansgeschiedenis van Dutch Convenience Meat gaat ruim 160 jaar terug in de tijd. Daarmee mag het bedrijf zich met recht in Europa en ver daarbuiten een autoriteit noemen op het gebied van vleesverwerking. Begonnen in 1858 als slagerij groeide Dutch Convenience Meat in 160 jaar uit tot een wereldspeler van formaat in de im- en export van vlees en vers bereide vleeswaren.

Dutch Convenience Meat levert haar maatwerk- en kwaliteitsvleesproducten (waaronder Full Racks, Portion controlled racks (500 gr) met of zonder BBQ saus, Handy-Ribs, Single Ribs en nog vele meer) aan diverse restaurantketens, groothandels en distributiecentra. Op aanvraag levert Dutch Convenience Meat aan supermarktketens en werken ze onder private label.

RBK Group zal met FOBIS® de gehele fabriek voorzien van een ” state of the art” software oplossing. Alle processen zoals inkopen, productie, recepturenbeheer, tracering, verkopen, facturatie, kostprijsbepaling en productieplanning worden aangestuurd en beheerd vanuit de applicatie. Het project is reeds in volle gang en zal binnen afzienbare tijd worden afgerond.

Meer weten over Dutch Convenience Meat klik dan hier www.dutchconveniencemeat.nl/. Meer weten over FOBIS® of de andere integrale oplossingen van de RBK Group neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen u graag vertellen wat wij voor u kunnen betekenen!