De Wereldstraat kiest voor RBK software oplossing!

Dat de gebruiksvriendelijke ERP software , van de RBK Group uitermate geschikt is voor foodproducerende bedrijven is al bijna 40 jaar bekend. Dat het ook erg goed past bij foodgroothandels en importeurs is minder bekend! De Wereldstraat (www.dewereldstraat.nl) is er in ieder geval vast van overtuigd dat ze met FOBIS® hun bedrijf goed kunnen automatiseren.

De Wereldstraat, is de eerste partner op de Nederlandse markt die vanuit zorg voor alle belanghebbenden oplossingen verzorgt in het internationale of etnische assortiment! Wat zij doen is een beter en completer assortiment authentieke ingrediënten van herkenbare merken beschikbaar maken voor elders geboren Nederlanders en hun nazaten in de Nederlandse supermarkt. De winkelmanager ontzorgen door een internationaal assortiment samen te stellen, volledig in KW, koelvers en diepvries, volledig gericht op de doelgroep. De category manager en inkoper van dienst te zijn door de juiste mix aan merken en producten te leveren, continue en volgens alle gestelde voorwaarden.

De Wereldstraat is continue op zoek te gaan naar de op dat moment best beschikbare merken en ingrediënten in droog- en kruidenierswaren, koelvers en diepvries assortiment. Samenwerkingen aan te gaan met producenten en leveranciers die voldoen aan de strenge eisen van de wet én de retail organisaties. De beste oplossingen te bieden in de processen die in de keten aan bod komen. De Wereldstraat levert – als enige in Nederland op deze wijze – een totaaloplossing voor alle internationale productcategorieën in de winkel die nog niet zijn geïntegreerd in het reguliere assortiment. Zij zijn gericht op een aanpak van schappenplan – modulair en op maat samengesteld – tot levering op distributiecentrum of winkelniveau van de drie componenten – kruidenierswaren, koelvers en diepvries.

Met FOBIS® van de RBK Group, wordt de inkoop, voorraad, verkoop en facturatie volledig geautomatiseerd. De GS1 productdatabase wordt gekoppeld aan FOBIS® zodat artikelgegevens eenvoudig up to date worden gehouden. Met de standaard EDI koppeling worden orders van retailorganisaties digitaal verwerkt en er is altijd en overal realtime inzicht in de voorraad. We zijn er tros op dat de Wereldstraat gekozen heeft voor onze producten en we verwelkomen hen binnen de RBK familie.

Bent u ook op zoek naar een gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen? Waarbij u als klant ook nog eens de service (24/7) krijgt die u verdient? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0570-680100 of via e-mail: info@rbk.nl