RBK-Group is uw ‘Alles-in-één-hand’-partner

Een succesvol bouwproject begint met een grondige analyse van de productieprocessen, waarbij de key performance van een onderneming in kaart wordt gebracht. Hiervoor heeft RBK een eigen ontwerpmethode ontwikkeld. Met behulp van deze methodiek ontstaat eerst een rekenmodel voordat er ook maar één (proces)lijn op papier wordt gezet.

Een geoptimaliseerd productieproces in combinatie met de doorloop vormt de basis van het ontwerp. Doordat een rekenmodel de basis vormt, kunnen logistieke beslissingen, maar ook losse gedachten en emotionele overwegingen van de opdrachtgever aan cijfers worden gespiegeld en rusten de uiteindelijke besluiten op een stevig fundament.
Dankzij onze integrale benadering realiseren wij beheersbare projecten als het gaat om tijd, geld en kwaliteit.
De RBK-Group beschikt niet alleen over deskundige medewerkers met een grote kennis van logistiek en processing in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook over specialisten met veel ervaring op het gebied van bouw en infrastructuur, bouwspecifieke installaties en zaken betreffende milieu en duurzaamheid.
Omdat bij RBK alle voor uw plannen relevante know-how onder één dak beschikbaar is, kunnen alle facetten van een project door ons worden afgedekt. Daarmee is RBK uw ‘Alles-in-één-hand’-partner voor nieuw- en verbouwprojecten.