Bezoek ons op de Anuga FoodTec en de IFFA

In de maanden april en mei staat een tweetal vakbeurzen op de rol, die voor de RBK Group en zijn klanten van groot belang zijn.

Van 26 t/m 29 april a.s. presenteert de RBK Group op de Anuga FoodTec in Keulen diverse noviteiten en innovaties voor de voedingsmiddelenindustrie. U vindt ons in hal 7.1, stand A020-B021.

Met de IFFA in Frankfurt heeft de vlees- en vleeswarenindustrie zijn internationale vakbeurs, die wordt gehouden van 14 t/m 18 mei a.s. Traditioneel is de focus van de IFFA gericht op belangrijke branchethema’s. Dit keer zijn dat automatisering, digitalisering, voedselveiligheid en duurzaamheid. Voorts liggen accenten op foodtrends en individualisering. De stand van de RBK Group met nummer B41 bevindt zich in hal 9.1.

Highlights

Kernthema’s en highlights van de RBK-Group op beide beurzen zijn kort samengevat:

  • De Twin Transformatie. Deze dubbele transformatie omvat enerzijds de omschakeling van analoge (papier) naar digitale (software) bedrijfs- en processturing en anderzijds de omschakeling van fossiele energiebronnen als olie en gas naar duurzame alternatieven.
  • Snelle OEE-berekening met praktijkvoorbeeld voor de bepaling van een relevant kengetal voor de beschikbaarheids- en de waardecreatiestatus van een proceslijn.
  • De realisatie van procesmanagementsdoelen zoals geoptimaliseerde efficiency van proceslijnen en een hogere automatiseringsgraad met de geïntegreerde tools MES en MOM.
  • Significante besparing op energie en daarmee CO2, inclusief verregaand autonome energiesystemen met doorlopende, geautomatiseerde gegevensopslag.
  • RBK stelt zich aan u voor als de internationaal opererende ‘Alles-in-één-hand’-partner voor nieuwbouw, verbouw en automatiseringsprojecten.

Onze IT-specialisten, architecten en ingenieurs verheugen zich op uw standbezoek om met u in gesprek te gaan over de allesomvattende, integrale oplossingen die de RBK Group te bieden heeft.

Bestel hier uw toegangstickets voor de Anuga FoodTec: