Maasland kiest voor FOBIS® en FOPRO® van de RBK Group

Maasland Vleeswaren BV is een familiebedrijf dat gerund wordt door de broers Ad en Piet Groot. Met trots en met passie voor het vak geven zij leiding aan het bedrijf. Maasland beschikt over twee productielocaties. Een gespecialiseerde productielocatie voor hammen in Almere en een compleet nieuwe leverworst- en kookworstfabriek in Belfeld. Beide locaties zijn HACCP en IFS gecertificeerd. Dit alles vormt de basis voor constante, betrouwbare, hygiënische en veilige productie.

De producten van Maasland worden met zorg, aandacht en een sterk ambachtelijke inslag gemaakt. Begrip van en respect voor het natuurproduct waarmee gewerkt wordt staat daarbij centraal. Doelstelling is te allen tijde alle klanten, klein en groot, op maat te bedienen. Om deze doelstelling dag in dag uit te waarborgen heeft Maasland geïnvesteerd in een compleet nieuw automatiseringssysteem ter ondersteuning van alle administratieve en productieprocessen van Maasland, FOBIS® en FOPRO® van de RBK Group. Samen met de specialisten van RBK worden de systemen geïmplementeerd tegen een fixed prijs en fixed timeplan. Met de systemen van RBK heeft Maasland naast uitstekende ondersteuning van de bedrijfsprocessen ook de waarborg dat er een geïntegreerd kwaliteit- en traceersysteem voorhanden is. Niet alleen de vanzelfsprekende sluitende tracering wordt gewaarborgd met de systemen maar ook de omstandigheden waaronder de producten zijn geproduceerd, zijn geïntegreerd in de FOBIS® en FOPRO® oplossingen voor Maasland. Dit waarborgt de hoge kwaliteitseisen die Maasland stelt aan haar productieproces.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Wilbrink via telefoonnummer +31 (0)570 – 680100.