Brood
Structureel uw planning halen?

RBK geeft inzicht in uw bottlenecks en komt met oplossingen

Brood - copy - copy
Uitbreiden productie?

Wij ontzorgen u

Brood - copy - copy - copy - copy - copy
Duurzamer produceren in het huidige pand?

Wij hebben de oplossing

Brood - copy - copy - copy - copy
Efficiënter produceren door slimme inzet van automatisering

Onze medewerkers beschikken over brede vakkennis

Brood - copy
Produceren tegen een zo laag mogelijke kostprijs?

Wij richten uw bedrijf in op de meest efficiënte manier

Brood - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Interne transportkosten verlagen?

RBK komt met een passende logistieke oplossing

Brood - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Tot 35% besparen op energie!

Wij hebben het bewijs dat het kan

Brood - copy - copy - copy
Een nieuwe fabriek bouwen?

Wij helpen u tegen de laagste kostprijs te kunnen produceren

ERP Consultant

junior, medior of senior, 32-40 u/wk M/V

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Zoek je Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen? Om je je talent in te zetten en verder ontwikkelen? Onze organisatie verder professionaliseren? Zakelijke relaties verdiepen door onze ERP software te implementeren bij bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

ERP Consultant (junior, medior en senior)

(32 - 40 uur p/wk, M/V)

 

Wat de functie zo leuk maakt:

Jij bent dé specialist die zelfstandig werkzaam is op het snijvlak tussen de klant en interne organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het succesvol implementeren van onze RBK specifieke ERP Software Fobis® bij verschillende klanten. Hiermee worden hun bedrijfs(productie)processen geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Hiertoe ben je in de aanvangsfase van elk project regelmatig bij de klant, waar je zijn specifieke eisen en wensen grondig analyseert. Vervolgens bedenk je, in nauwe samenwerking met je naaste consultant-collega’s, projectleiders, ontwikkelaars en business analist de beste oplossing voor elk probleem. Die jij vervolgens implementeert bij die klant. Ook informeer je jouw klanten over nieuwe releases. En ondersteun je hen bij het doorvoeren van veranderingen in de geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Natuurlijk kan je rekenen op gedegen ondersteuning en een inwerkperiode met de Fobis® Academy. En via een vaste roadmap zet je de gewenste processen en bijbehorende mogelijkheden van de software uiteen. Bij RBK delen we graag kennis met elkaar en helpen we elkaar naar een hoger niveau. Frank, Shawn, Melanie en de andere collega’s kijken uit naar je komst en Moché zal je aansturen in deze afwisselende en uitdagende functie.

 

Jij brengt:

  • Een afgeronde HBO opleiding bij voorbeeld richting bedrijfskunde of IT
  • 5 jaar relevante werkervaring en ERP kennis op ten minste key-user niveau
  • Consultancy ervaring in een projectmatige omgeving
  • Kennis van productieprocessen in de voedselverwerkende industrie is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Om succesvol in deze functie te zijn, denken we dat het noodzakelijk is dat je makkelijk kan communiceren, over goede analyse vaardigheden beschikt, zelfstandig kan werken en initiatiefrijk bent en natuurlijk goed kan samenwerken met verschillende persoonlijkheden.

 

Je krijgt:

Een afwisselende uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling binnen een informele en collegiale werkomgeving. Naast een marktconform salaris op basis van je kennis en kunde (afhankelijk van je niveau tussen €3000 (junior) en €4500 (medior) bruto per maand bij 40 u per week, seniorsalaris i.o.) en een auto van de zaak, kan je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid tot het volgen van interne en externe opleidingen om jezelf te ontwikkelen, een open cultuur om kennis te delen en diverse personeelsfeesten en activiteiten.

 

De RBK Group in Deventer (naast de A1) is een gespecialiseerd architecten- en adviesbureau voor de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf verzorgt al meer dan 40 jaar het complete traject van de haalbaarheidsstudie tot en met de inbedrijfstelling van nieuwe voedingsmiddelenbedrijven. Bovendien heeft RBK Group een vooraanstaande positie op het gebied van automatisering in de voedingsmiddelenindustrie, zowel qua industriële als administratieve automatisering.

 

Geïnteresseerd?

Reageer dan direct, want we maken we graag kennis met jou! Stuur je CV naar hr@rbk.nl t.a.v. Ellen Isaäcson (HR Manager). Mocht je nog vragen hebben dan kan je haar bereiken op nummer 06-30897173.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, want wij bieden sollicitanten graag zelf een arbeidscontract aan!

Solliciteer direct Terug

Meer weten over de vacature ERP Consultant?

Neem contact met ons op