RBK levert en adviseert sinds jaar en dag

II&S_8Aan hardware worden er binnen de voedingsmiddelenindustrie strenge eisen gesteld. De omgeving waarin hardware moet functioneren, is over het algemeen vijandig. De omstandigheden waarin hardware dient te functioneren zijn zeer instabiel, nat/warm/koud. Hardware dient zich staande te houden in een robuuste omgeving, dus het moet tegen een stootje kunnen, het dient goed te reinigen zijn vanuit het oogpunt voedselveiligheid, etc. Dit vraagt om een specialistische visie op hardware in de voedingsmiddelen industrie.

RBK levert en adviseert sinds jaar en dag hardware en systeemsoftware binnen de voedingsmiddelen industrie. Door ons eigen brede werkterrein en de jarenlang opgebouwde kennis en ervaring in de markt kunnen we complete ICT infrastructuren voor u ontwerpen, leveren en beheren.

Voor zowel de productie- als kantooromgevingen leveren wij netwerkapparatuur, servers, hard- en systeemsoftware en hardware zoals weegschalen, industriële (touchscreen) PC’s, PLC’s, RFID, barcode scanners, labelprinters maar ook bijvoorbeeld heftruck terminals.

Wenst u graag meer te weten over wat RBK voor u kan betekenen laat dan een contactverzoek achter op onze contactpagina of stuur een bericht naar info@rbk.nl, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Natuurlijk kunt u ons ook direct benaderen met uw vraag op telefoonnummer +31 (0)570 – 680100.