Alles onder controle met FOBIS® LijnbeheerFOBIS-logo

FOBIS® is al jarenlang hét automatiseringssysteem voor de toonaangevende bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Met vele branchespecifieke functionaliteiten en de uitermate flexibele opzet van de software biedt FOBIS® voor elke organisatie een standaard oplossing. FOBIS® integreert de productie- en de administratieve processen binnen één systeem, waarmee u altijd realtime inzicht heeft in zowel de voortgang als ook de uitvoering van uw bedrijfsprocessen.

Jarenlange ervaring

Dit maakt RBK één van de meest complete, innovatieve en vooraanstaande organisaties in de markt.

De standaard FOBIS® oplossingen draaien binnen alle denkbare segmenten van de foodsector. Van slachterij tot handelsonderneming, van massaproductie tot maatwerk, in vlees, vis, AGF, etc. FOBIS® voldoet ruimschoots aan de kwaliteitseisen waaraan de foodsector aan moet voldoen. Onderwerpen zoals productveiligheid, 100% traceerbaarheid, feilloos etiketteren en HACCP zijn integraal binnen de software verwerkt.

Cockpit

Met de unieke Cockpit heeft u realtime inzicht in de voor u belangrijke KPI’s. Dit zorgt ervoor dat u ten alle tijden in control bent over uw productieproces en stelt het u in staat om direct bij te sturen indien dit nodig is.

 De voordelen van FOBIS®

  • FOBIS® zorgt voor die informatie welke benodigd is om uw organisatie elke dag opnieuw optimaal te laten functioneren;
  • Hogere en stabielere product- en proceskwaliteit door eenvoudige aansturing, borging en het leveren van verbeterende inzichten;
  • FOBIS® is een totaaloplossing voor uw gehele bestel- aflevercyclus, inclusief alle productieprocessen. Door deze integratie ontstaat een betere afstemming tussen inkoop, verkoop, planning , productie en distributie;
  • FOBIS® is standaard software, welke modulair samen te stellen is. Daarbij is de software volledig leveranciersonafhankelijk voor wat betreft de hardware. Dit tezamen zorgt ervoor dat u kunt gaan optimaliseren met FOBIS® zonder grote (des)investeringen in uw huidige productieomgevingen.

Service

RBK heeft al jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie. Wij weten dan ook hoe belangrijk goede service is voor onze klanten. Wij zijn trots op de vele jarenlange relaties die wij met onze klanten hebben. Voor al onze klanten geldt: Mocht u ondersteuning nodig hebben tijdens uw kritieke productieprocessen, dan staan onze specialisten dag en nacht voor u klaar!

Wenst u graag meer te weten over wat RBK voor u kan betekenen laat dan een contactverzoek achter op onze contactpagina of stuur een bericht naar info@rbk.nl, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Natuurlijk kunt u ons ook direct benaderen met uw vraag op telefoonnummer +31 (0)570 – 680100.