Alles onder controle met FOBIS®

FOBIS® is al jarenlang hét automatiseringssysteem voor de toonaangevende bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Met vele branchespecifieke functionaliteiten en de uitermate flexibele opzet van de software biedt FOBIS® voor elke organisatie een standaard oplossing. FOBIS® integreert de productie- en de administratieve processen binnen één systeem, waarmee u altijd realtime inzicht heeft in zowel de voortgang als ook de uitvoering van uw bedrijfsprocessen

ERPMESSCADA

Partijborging

Met de unieke partijenstructuur van FOBIS® is een sluitende partijenadministratie inclusief de vereiste tracering een kinderspel geworden. In samenspraak met u bepalen wij wat het gewenste niveau is. FOBIS® ondersteund hierin alle gewenste niveau’s van tracering, waaronder dierniveau, partijniveau of dagniveau.

Partijborging

Procesborging

Naast een sluitende partijenadministratie is een juiste procesborging ook een zeer belangrijk onderdeel van uw productieproces. Met FOPRO® heeft RBK de juiste oplossing voor de PLC/Scada laag. Beide systemen zijn naadloos op elkaar aan te sluiten. Hierdoor kunnen de proceswaarden van uw kritieke processen worden  gekoppeld aan de partijinformatie van FOBIS®. U ziet hierbij niet alleen wat er geproduceerd is, maar ook onder welke omstandigheden het product tot stand gekomen is en vervolgens is opgeslagen!

Modulaire opbouw

FOBIS® is modulair opgebouwd. Hierdoor is er altijd een passende oplossing voor uw behoefte beschikbaar. Klik op een van onderstaande links voor meer informatie.

Rapportage

Wenst u graag meer te weten over wat RBK voor u kan betekenen laat dan een contactverzoek achter op onze contactpagina of stuur een bericht naar info@rbk.nl, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Natuurlijk kunt u ons ook direct benaderen met uw vraag op telefoonnummer +31 (0)570 – 680100.