Op zoek naar een automatiseringsoplossing?

Automatisering binnen de voedingsmiddelen is een klasse apart. Op vele gebieden gaat de verantwoording en betrouwbaarheid van uw automatisering binnen de foodsector vele malen verder dan binnen het “reguliere” bedrijfsleven. Op zich is dit ook niet zo vreemd wanneer er geredeneerd wordt vanuit voedselveiligheid en tracebility.

Daarnaast kan de invloed van automatisering op uw rendement en kwaliteit van uw producten een doorslaggevende rol spelen. Van zowel uw kantooromgeving, uw productiefaciliteiten tot en met de expeditie. Automatisering speelt een kritische rol door uw gehele bedrijfsketen.140211-BH7A5808

Met 35 jaar specialistische ervaring in de voedingsmiddelen industrie, is RBK één van de meest vooraanstaande organisaties op gebied van automatisering in de foodsector. Wij kunnen adviseren en leveren inzake uw productieomgeving, uw gebouwbeheersing, bedrijfsvoering of uw kantoor automatisering. Al deze facetten beheersen wij als geen ander.

Wenst u graag meer te weten over wat RBK voor u kan betekenen laat dan een contactverzoek achter op onze contactpagina of stuur een bericht naar info@rbk.nl, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Natuurlijk kunt u ons ook direct benaderen met uw vraag op telefoonnummer +31 (0)570 – 680100.