Ingericht om bewegingen de minimaliseren

Tegen een concurrerende kostprijs produceren vraagt om een goed ingericht bedrijfsgebouw, waarbij fysieke en bedrijfsvoeringsprocessen naadloos op elkaar aansluiten. Dit betekent een optimale inrichting van uw bestaande omgeving of om een advies voor de juiste vormgeving en inrichting van uw nieuwbouw.

Wij leveren op projectmatige wijze advies, ontwerpen en realiseren nieuwbouwuitbreiding & herinrichting van bedrijfsgebouwen in de voedingsmiddelen industrie. Onze architecten ontwerpen een representatief, innovatief gebouw dat vooral uitblinkt in functionaliteit. 140212-BH7A6260Een projectteam van vakspecialisten buigt zich met vereende krachten over uw koudetechnische, werktuigbouwkundige, elektrotechnische en bouwkundige vraagstukken. Zo ontstaat een gebouw dat een organisch geheel vormt met de infrastructuur, steeds met de focus op de flexibiliteit en efficiency van uw productieproces, zonder de invloed op uw kostprijs uit het oog te verliezen.

Voor nazorg en monitoring haalt u met onze automatiseringsoplossingen een overzichtelijk en toegankelijk systeem in huis, dat het functioneren van gebouw, installaties en productie bewaakt.

Wenst u graag meer te weten over wat RBK voor u kan betekenen laat dan een contactverzoek achter op onze contactpagina of stuur een bericht naar info@rbk.nl, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Natuurlijk kunt u ons ook direct benaderen met uw vraag op telefoonnummer +31 (0)570 – 680100.