Vleesbedrijf Huls live met FOBIS® ERP van de RBK Group!

Vleesbedrijf Huls live met FOBIS® ERP van de RBK Group!

Vleesbedrijf Huls in Vlagtwedde, onderdeel van de Zwanenberg Food Group (ZFG) is na een gedegen implementatieperiode live gegaan met de FOBIS® software van de RBK Group.

Vleesbedrijf Huls staat voor vakmanschap en ambachtelijke topkwaliteit. Een bedrijf dat wordt gedragen door vakmensen pur sang. In 2018 is besloten om, net zoals de andere Zwanenberg vestigingen, FOBIS® ERP/MES te implementeren op de werkvloer. Doel van het project was het terugdringen van de papierstroom in productie en zorgen voor een sluitende tracering. Arjan Zijlema: “Voor- en achteruit traceren is met FOBIS® kinderspel geworden, in een mum van tijd heb je alle informatie die je wenst”. Om dit te realiseren is het gehele traject van inkoop, voorraad, productie, orderverwerking geautomatiseerd. Met de geïntegreerde hardware oplossingen kunnen gebruikers eenvoudig registraties vastleggen in het systeem. Arjan Zijlema: “De mensen op de werkvloer zorgen uiteindelijk voor de juiste informatie in het systeem. Het plaatsen van de nieuwe OEE schermen is de volgende stap zodat we direct, in lijn inzicht in ons rendement krijgen”.

Meer weten over dit project of over de mogelijkheden van FOBIS® ERP voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact