Gebouw & Infrastructuur

Tegen een concurrerende kostprijs produceren? Dat vraagt om een goed ingericht bedrijfsgebouw waarbij fysieke en bedrijfsvoeringsprocessen naadloos op elkaar aansluiten.

Het logistieke masterplan is de basis voor het bouwkundig ontwerp. Het gebouw staat in dienst van het proces en niet andersom.

Wij leveren op projectmatige wijze advies, en ontwerpen en realiseren nieuwbouw en herinrichting van bedrijfsgebouwen in de voedingsmiddelenindustrie. De gebouwen die onze architecten ontwerpen zijn representatief en innovatief en blinken uit in functionaliteit.

Een projectteam van vakspecialisten buigt zich over uw bouwkundige, koudetechnische, werktuigbouwkundige, en elektrotechnische vraagstukken. Zo ontstaat een gebouw dat een

organisch geheel vormt met de infrastructuur. De focus ligt bij de flexibiliteit en efficiency van uw productieproces, zonder de invloed op uw kostprijs uit het oog te verliezen.

Voor nazorg en monitoring kiest u met onze automatiseringsoplossingen een overzichtelijk en toegankelijk beheer systeem dat het functioneren van gebouw, installaties en productie bewaakt.

Meer weten over Gebouw & Infrastructuur?

Neem contact met ons op

Laatste nieuws