Optimaal voorraadbeheer voor Noord-Holland Banket

Optimaal voorraadbeheer, kwaliteitsborging en tracering voor Noord-Holland Banket BV met FOBIS®

Noord-Holland Banket B.V. is een ambachtelijke koek en cake bakkerij, gevestigd in Zwaag, Noord-Holland. Diverse verpakkingen, private label en verschillende gewichten zijn mogelijk. Het assortiment van Noord-Holland Banket B.V is te verkrijgen bij diverse retailorganisaties.

Noord-Holland Banket B.V. heeft RBK Group gevraagd om met behulp van de ERP software oplossing FOBIS® het bestel- en ontvangstproces, voorraadbeheer, kwaliteitsborging en tracering van grond- en hulpstoffen verder te optimaliseren op basis van de hoge eisen die Noord-Holland Banket B.V. stelt.

FOBIS® zorgt voor:

  • Gecontroleerd In- en uitslag op basis van FEFO waardoor er geen derving is ten gevolge van THT afwijkingen;
  • Altijd inzicht in de juiste actuele voorraad wat resulteert in minimale voorraadgrootte en besparingen op voorraadopnames;
  • Integrale kwaliteitscontrole bij ontvangst en productie (Door blokkade opties geen oneigenlijke producten in het proces);
  • 100% borging van de tracering door uniek FOBIS® partijenstructuur (altijd inzicht in de “flow” van de voorraadmutaties;)

Meer weten over Noord-Holland Banket B.V. klik dan hier http://www.noord-holland-banket.nl/

Wilt u meer weten over het project of over andere oplossingen van de RBK Group neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!