Kingfish Zeeland match voor de toekomst!

Kingfish Zeeland, winnaar van de Horeca Innovation Award 2018 en de SEG Award 2019, gevestigd in de provincie Zeeland, maakt gebruik van het ongerepte water van de Oosterschelde, om een gezonde delicatesse te leveren: de Nederlandse Yellowtail. De Nederlandse Yellowtail is een hoogwaardige Sashimi, gegrilde of gerookte klassieker, en een uitstekend duurzaam alternatief aanbevolen als een "Groene Keuze" door de Good Fish Foundation.

Voor de productiefaciliteit was KingFish op zoek naar een hoogwaardige, gebruiksvriendelijke softwareoplossing welke toekomstbestendig is voor hun snel groeiende bedrijf. Na een gedegen speurtocht hebben zij uiteindelijk gekozen voor de FOBIS® ERP oplossing van de RBK Group. Met de FOBIS® oplossing wordt gezorgd voor een sluitende tracering, een accuraat voorraadbeheer en een snelle orderafhandeling. Met behulp van modules behoefteplanning en productieplanning is er altijd realtime inzicht in de productie voortgang en kan er snel bijgestuurd worden, zodat een juiste kwaliteit met een maximale THT geleverd kan worden.

Meer weten over de Nederlandse Yelowtail, kijk dan op https://www.kingfish-zeeland.com/. Meer weten over de softwareoplossingen van de RBK Group, neem vrijblijvend contact met ons op.