Support Engineer

Ben jij een analytische denker, vind je het leuk om samen met je collega’s onze klanten te ondersteunen en handel je oplossingsgericht? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
De RBK Group, gevestigd te Deventer, is gespecialiseerd in het ontwerpen, automatiseren en bouwen van productiebedrijven in de voedingsmiddelenbranche. Met haar drie werkmaatschappijen RBK Food Projects, RBK Milieu Advies en RBK Automatisering biedt de RBK Group totaaloplossingen die bijdragen aan het versterken van de concurrentiekracht van bedrijven in de voedingsmiddelenmarkt.

Ter versterking van onze support afdeling zijn wij zijn op zoek naar een: Support Engineer (40 uur per week)

Functieomschrijving Support Engineer 
In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van binnenkomende meldingen over ons eigen ontwikkelde logistiek beheersingssysteem (FOBIS®) op bedrijfs- en productieniveau (ERP/MES) bij onze klanten. Als Support Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt op het gebied van technische ondersteuning voor klanten en hoofdgebruikers van ons FOBIS® systeem. Op dagelijkse basis verwerk je vragen die binnen komen via ons helpdesk systeem, maar heb je ook veel contact met onze klanten via de telefoon en e-mail.

Wat verwachten we van jou?
Tijdens je werkzaamheden ben je een belangrijk visitekaartje voor onze organisatie. Je bent een proactieve, stressbestendige teamplayer met een servicegerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel. Als Support Engineer beschik je over een flinke dosis analytisch- en doorzettingsvermogen en kan je zelfstandig werken. En misschien wel nog belangrijker, je hebt de wil en de drive om er samen met collega’s iets moois van te maken.

Verder beschik je over de volgende kwalificaties;

  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding, bij voorkeur in de IT;
  • Kennis van IT en gevoel voor verschillende bedrijfsprocessen;
  • Ervaring met ERP systemen is een pre;
  • Een service gerichte instelling;
  • Ervaring met (relationele) databases is een pre;
  • SQL kennis is een pre;
  • Accuraat, gestructureerd en pragmatisch;
  • Woonachtig in de regio Deventer.

Wat bieden wij jou?
Naast een allround en afwisselende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur, bieden we jou een informele werkomgeving waarin teamwork belangrijk is. Tevens bieden wij uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Sollicitatieprocedure 
Denk jij te passen in bovenstaande beschrijving? Dan maken we graag kennis met jou! Stuur je CV met begeleidend schrijven naar Marjolein Spijkerboer (email: mspijkerboer@rbk.nl). Voor vragen over de procedure kun je ook contact met haar opnemen (telefoon: 0570-680100).

We kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie ten aanzien van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug

Meer weten over de vacature Support Engineer?

Neem contact met ons op