Zandbergen World’s Finest Meat

Met een hagelnieuw gebouw voor de Beyond Meat-tak, gaat Zandbergen met RBK Food Projects voor ‘best in class’ in duurzaamheid.

Steeds meer bedrijven die in de import en handel van vlees zitten, maken de metamorfose door naar proteïnebedrijven. Dat geldt ook voor Zandbergen, dat zich nog altijd presenteert met ‘World’s Finest Meat’, maar tegelijkertijd een verregaande samenwerking is aangegaan met het Amerikaanse Beyond Meat. Dat ontwikkelt plantaardige eiwitproducten die zó dicht tegen de smaak en beleving van echt vlees aanzitten, dat zelfs doorgewinterde vleesliefhebbers maar moeilijk kunnen geloven dat ze een vegetarisch product op het bord hebben. Voor de productie van Beyond Meat-producten werd in samenwerking met RBK Food Projects een hagelnieuw gebouw neergezet dat zijn tijd – zeker qua duurzaamheid – ver vooruit is. Maar eerst iets meer over Zandbergen, wat is dat voor een bedrijf?

Lees hier het volledige artikel ->